Du er landet på Tærteform.dk, det helt rigtige sted at finde Silikomart kageform. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Silikomart kageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Silikomart Kageform 6 stk solsikker silikone

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Silikomart Kageform 6 stk solsikker silikone” fås til 155,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Silikomart kageform i højkvalitets silikone, der modstår temperaturer fra -60°C til +260°C.
Med denne form kan du bage op til seks fine solsikkeformede kager, hvor du kan være kreativ med smage og farver – kun fantasien sætter grænser.  Hver solsikke-…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Silikomart Voila’ Kageform Winter Holiday 24x15cm

Sidste produkt på vores liste er Silikomart Voila’ Kageform Winter Holiday 24x15cm som vi har fundet til 149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bag skønne småkager eller kuvertbrød med denne småkageform fra Silikomart.
Kagerne skal blive i formen under bagningen og flytter sig derfor ikke rundt, når du flytter bagepladen rundt.
Hver kage bliver perfekt skåret hver gang.
Bag op til 15 kager pr.
f…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Silikomart kageform i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Silikomart kageform:

Dyreste Silikomart Kageform på listen er Silikomart Kageform 6 stk solsikker silikone fra KitchenOne.dk med en pris på 155.00. Billigste udvalgte Kageform er Silikomart Voila’ Kageform Winter Holiday 24x15cm som du kan købe for 149.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 6 kr. – de 2 Silikomart Kageform vi har fundet koster i gennemsnit 152 kr.
Ovenstående Silikomart Kageform data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Silikomart Kageform tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageform blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageform: