Du er landet på Tærteform.dk, det helt rigtige sted at finde kageform. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Slipnemt Juletræ kageform

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PanzerScreen.dk.

Her kan “Slipnemt Juletræ kageform” fås til 69,- kr.

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Foldbar Silikone Kageform

Anden anbefaling har vi fundet hos PanzerScreen.dk, hvor du kan købe Foldbar Silikone Kageform til kun 39,- kr.

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

3: Lékué Rund kageform, 26 cm.

Næste anbefaling er “Lékué Rund kageform, 26 cm.”.

Dagens bedste tilbud på “Lékué Rund kageform, 26 cm.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk rund kageform fra Lékué med forstærket konstruktion, der gør den mere stabil, når dejen skal transporteres til eller fra ovnen. Formen er fremstillet i premium silikone med antiklæbeeffekt, der gør kagen nem at fjerne fra formen – helt uden ri…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Nordic Ware Swirl Bundtlette Kageform 2,4 liter

Produkt nummer 4 på vores “kageform-liste” er Nordic Ware Swirl Bundtlette Kageform 2,4 liter som du lige nu kan købe for 297,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Lav smukke portionsanrettede, hvirvlende kager, der med garanti vil imponere gæsterne.
Du kan lave alt fra banankage og chokoladekage til krydret kanelkage i Swirl Bundtlette kageformen, som vil være en perfekt og nem dessert, der allerede er portionsanre…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Lékué Kageform spiral, 20 cm.

Sidste produkt på vores liste er Lékué Kageform spiral, 20 cm. som vi har fundet til 149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lækre silikoneform fra Lékué har form som den klassiske sukkerkage med hul i midten og form som en spiral. Og netop formen gør kagen ekstra dekorativ.
Silikone er et meget stærkt og fødevaresikkert materiale, så formen tåler både ovn, mikroovn, fr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kageform i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kageform:

Dyreste Kageform på listen er Kageform Rund Sort Ø170X35Mm 720Stk/pak Ecos fra Engsig.dk med en pris på 2325.00. Billigste udvalgte Kageform er Foldbar Silikone Kageform som du kan købe for 39.00 hos PanzerScreen.dk. Forskellen på de to priser er 2286 kr. – de 5 Kageform vi har fundet koster i gennemsnit 4402.47 kr.
Ovenstående Kageform data og priser er hentet fra 14 butikker (PanzerScreen.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Barlife.dk, Parcellet, Citatplakat.dk, Onyx Cookware, Engsig.dk, Gucca.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Happyhoola, Bagetid.dk, Emmalys). Alle Kageform tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageform blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageform: