Du er landet på Tærteform.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid brødform. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid brødform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KitchenAid Bakeware Brødform 27 x 11 cm

Sidste produkt på vores liste er KitchenAid Bakeware Brødform 27 x 11 cm som vi har fundet til 119,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bag et saftigt rugbrød eller måske et syndigt bananbrød i den smart brødform fra KitchenAid.
Formen er en del af Bakeware-kollektionen, som består af bageforme fremstillet af aluminiseret stål med en holdbar non-stick belægning.
Dette er med til, at kagen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste KitchenAid Brødform på listen er KitchenAid Bakeware Brødform 27 x 11 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 119.00. Billigste udvalgte Brødform er KitchenAid Bakeware Brødform 27 x 11 cm som du kan købe for 119.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående KitchenAid Brødform data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle KitchenAid Brødform tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødform guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødform blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødform: