Find Tærteform blandt 78+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående tærteforme er senest opdateret i dag (21/07 - 2024) kl. 09:09

Du er landet på Tærteform.dk, det helt rigtige sted at finde tærteforme. Vi har udvalgt 78 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det tærteform tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 78 forskellige tærteforme fra 16 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Arabia Uunikokki tærteform, 28 cm, lind

Billede af Blomsterbergs Tærteform m/løs bund Ø10 cm

Blomsterbergs Tærteform m/løs bund Ø10 cm

59,95 kr.

52 kr.

Billede af Aida - aroma gastro - oval tærteform, hvid, 16 cm

Aida - aroma gastro - oval tærteform, hvid, 16 cm

35 kr.

25 kr.

Billede af Funktion Pie tin with loose base Ø10 cm

Funktion Pie tin with loose base Ø10 cm

29,95 kr.

25 kr.

Billede af Aida - aroma gastro - tærteform, hvid, 15 cm

Aida - aroma gastro - tærteform, hvid, 15 cm

49 kr.

28 kr.

Billede af Point Virgule Non-stick Tærteform 25cm - Køkkenredskaber

Point Virgule Non-stick Tærteform 25cm - Køkkenredskaber

279,95 kr.

251,95 kr.

Billede af Pillivuyt Tærteform nr. 10, Ø 29 cm.

Pillivuyt Tærteform nr. 10, Ø 29 cm.

369,95 kr.

225 kr.

Billede af Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 30 cm

Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 30 cm

363 kr.

349 kr.

Billede af Aida - aroma gastro - tærteform, hvid, 25 cm

Aida - aroma gastro - tærteform, hvid, 25 cm

109,95 kr.

79 kr.

Billede af Berndes B.green Tærteform Dia. 30 cm

Berndes B.green Tærteform Dia. 30 cm

139 kr.

99 kr.

Billede af Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 24 cm

Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 24 cm

324 kr.

249 kr.

Billede af Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 28 cm

Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 28 cm

324 kr.

299 kr.

Billede af Pillivuyt Tærteform nr. 7, Ø 24 cm.

Pillivuyt Tærteform nr. 7, Ø 24 cm.

249,95 kr.

175 kr.

Billede af Royal Tærteform 28 cm - Non-stick belægning - Sort

Royal Tærteform 28 cm - Non-stick belægning - Sort

59 kr.

49 kr.

Billede af Staub Tærteform 24 cm Hvid

Staub Tærteform 24 cm Hvid

279 kr.

219 kr.

Billede af Berndes b.green Tærteform/tarteletform Dia. 11 cm

Berndes b.green Tærteform/tarteletform Dia. 11 cm

119,95 kr.

99 kr.

Billede af Lékué tærteform - Quiche - Ø 28 cm

Lékué tærteform - Quiche - Ø 28 cm

149 kr.

129 kr.

Billede af Aida - aroma gastro - tærteform, hvid, 30 cm

Aida - aroma gastro - tærteform, hvid, 30 cm

209,95 kr.

140 kr.

Billede af Funktion -  Tærteform Grå, silikone

Funktion - Tærteform Grå, silikone

139,95 kr.

100 kr.

Billede af Pillivuyt Tærteform nr. 8 Dia 25 x 3.7 cm Hvid

Pillivuyt Tærteform nr. 8 Dia 25 x 3.7 cm Hvid

299,95 kr.

210 kr.

Du kigger lige nu på 78 tærteforme fra 16 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Aida Arabia De Buyer Dr. Oetker Exxent Kitchen Craft KitchenAid Kockums Jernverk Lurch Lékué Mette Blomsterberg Pillivuyt Silikomart Staub Städter Weber

3 gode grunde til at du bliver glad for at have en tærteform i køkkenet – og 2 tips til at lave endnu bedre tærter

Under pandemien har mange set sig nødsaget til at lære at lave mad, fordi alle restauranterne har haft lukket. Det betyder også, at man har været nødt til at give den en ekstra skalle i køkkenet, hvis man godt kunne tænke sig lækker aftensmad i stedet for bare at gå ud og købe den. Tærten har fundet vej til manges hjerter, da det er en nem og simpel ret, som både smager godt og mætter alle.

Lav nem og hurtig aftensmad

Man skal ikke lade sig afskrække af at lave tærte. Det er faktisk mere simpelt end man skulle tro. Så længe man har en god tærteform, så er der intet, der kan holde en tilbage fra at lave den perfekte tærte.

Når man laver en tærte, så er der to elementer at holde styr på. Man skal først og fremmest vide, hvordan man laver dejen, og derefter kan man begynde på fyldet. Det er stort set kun fantasien, som sætter grænser for, hvad en tærte skal indeholde.

Man kan lave nogle afsindig lækre vegetar- og veganer-udgaver, som er et hit lige for tiden. Man kan også sagtens vælge at lave den med kød, hvis man hellere vil det.

Når man er ejer af en tærteform, så har man altid muligheden for at lave en simpel og nem aftensmad. Den er simpel, fordi man ikke behøver særlig mange ingredienser. I virkeligheden så kan man blande stort set hvad som helst i sin tærte.

Har man nogle ekstra svampe i køleskabet, som man ikke fik brugt alle af eller står man med nogle sørgelige rester af en kvart peberfrugt og noget broccoli, så bland også det i fyldet. Det mest essentielle er blot, at man har nogle æg, så det får den traditionelle tærtesmag.

Så simpelt at alle kan være med

Med en tærteform betyder det ikke kun, at man kun kan lave mad fra det salte køkken. Man kan også snildt bevæge sig over i det søde. Der er mange favoritter i tærtekategorien. Heriblandt det mest kendte er æbletærten eller brombærtærten, hvor man får brugt, hvad der er i haven.

Da der kun er to elementer, gør det hele processen meget nemmere. Man kan naturligvis også sagtens formå at give den lidt ekstra gas i den eksperimentelle afdeling, så sværhedsgraderne også stiger, men det er ikke noget, der er nødvendigt for at få en god tærte.

Når man laver fyldet til sin tærte, så kan man tænke over om vil lave den nemme løsning, hvor man blot smider alle ingredienserne i æggeblandingen, eller om man vil tilberede dem først. Nogle gange kan ingredienserne godt gavne af at komme en tur på panden, da det giver en anden sprødhed og smag til tærten.

Det er dog kun, hvis man har lidt ekstra tid. Man kan sagtens bruge sin tærteform på den nemme facon og bare blande det hele sammen og så sætte det i ovnen. Det er en ret, som ikke kræver, at man holder øje med den, men den skal til gengæld have god tid i ovnen, så den kan blive helt gennembagt.

Gør bunden helt perfekt

Den store hemmelighed til den perfekte tærte ligger i bunden. Det er nemlig ofte, at man oplever, at bunden slet ikke opnår den sprødhed, som den burde have. Hvis man kender et godt trick, så kan det heldigvis godt lykkes.

Et godt fif til, når man laver bunden, er først og fremmest at have den på køl først. Man laver først tærtedejen, og så kommer den på køl i en halv times tid. I mellemtiden kan man med fordel begynde at lave fyldet, som skal i tærten.

Tærteformen skal bare være en normal stuetemperatur. Når man så tager sin afkølede tærtedej ud, så skal man hurtigt trykke den ud i sin tærteform for derefter at forbage den i cirka 10 minutter til et kvarter.

Det er nemlig på denne tid, at bunden vil få sin sprødhed. Mange oplever, at når de skærer i deres tærte, så vil bunden være utrolig blød. Det sker når man ikke forbager den, inden fyldet kommer i.

Naturligvis er bunden ikke hele hemmeligheden til en formidabel tærte, men man kommer langt, hvis den også er i orden. Dette gælder for både de salte tærter, men i høj grad også for de søde tærter.

Find den rigtige ratio af fyld

Det sidste man skal tage højde for, er fyldet. Hvis der er for meget væde i blandingen, så vil det få svært ved at blive ordentlig bagt. Man vil opleve, at tærtens dej kommer til at optage for meget af væsken, og den sprødhed man prøvede at få frem ved en forbagning, vil være ligegyldig på grund af væsken. Sørg derfor altid for ikke at have alt for meget væske i.

Man kan med fordel tænke over hvilke grøntsager, som man bruger, da der er et utrolig højt væskeindhold i stort set alle grøntsager. Hvis man primært gerne vil have grøntsager, så kan det være en god idé at stege dem af først, så man får størstedelen af væsken ud, inden man tilføjer det i æggeblandingen.

 

Tre udmærkede grunde til at købe på internettet i stedet for i en butik

Vi har lavet tærteform.dk fordi flere og flere har opdaget de mange fordele ved at købe tærteforme online i stedet for i de traditionelle butikker.

For der er virkelig mange fordele ved at købe på nettet.

Har får du 3 af dem, og så håber vi her på tærteform.dk at det kan give dig det sidste skub til at kaste dig ud i nethandel.

God fornøjelse.

Kan kan spare meget på nettet

Netbutikker har som regel ikke så mange udgifter som almindelige butikker. Og lave omkostninger betyder billige tærteforme. Så når du køber online slipper du for at betale de penge der ellers skulle være gået til husleje, butikspersonale, tilbudsaviser og lign., men kan nøjes med at købe samme produkt til en lavere pris.

Du sparer tid

En af de bedste ting ved at handle på nettet er at det ikke tager særlig lang tid. Så hvis du lige har et øjeblik kan du købe den tærteform du står og mangler.

Det der tager længst tid er nok for det første at vælge den rigtige model (men det er det vi kan hjælpe med på tærteform.dk) og for det andet at hente den i pakkeboksen hvis ikke den bliver sendt til døren. Men selv det er ingenting sammenlignet med den tid det ville tage hvis du skulle købe i en fysisk butik.

Fri forsendelse

Der er hård konkurrence blandt detailhandlen og nethandlen, en konkurrence der hele tiden intensiveres. Indtil nu har detailhandlen kunnet slå på at nethandel ikke kunne bruges til mindre køb - leveringsomkostninger var simpelthen for store.

Men der er nu kommet så meget volumen i nethandlen at minimumskøbet for gratis levering på flere webshops er meget lavt - og nogle steder er der gratis levering på alle ordrer uanset størrelse. Prøv selv at besøge de forskellige shops her på tærteform.dk og se hvor nemt det egentlig er at finde en tærteform med gratis levering.

Se også

Ud over tærteform.dk driver vi også siden dørslag.dk - prøv at giv den et besøg.

Find det du mangler på tærteform.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.427 produkter fra mere end 76 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.428 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-21 09:09:32.

7
Produkttyper
1.427
Produkter
76
Forhandlere
2.428
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.